Al sinds 1997

VWTEAM.NL is al jarenlang een begrip in de Nederlandse en Europese VW & Audi Scene. Al bijna twintig seizoenen zijn de verschillende wagens her en der in Europa te bewonderen. Digitaal zijn we ook al van 1997 te bereiken. Eerst met een clubsite en later uitgebreid met een album site, Facebook, youtube, vimeo, instagram en twitter.

VW Team – sinds 1997

VWTeam.nl, opgericht als vriendenclubje in 1997 en uitgegroeid tot een officiële vereniging met vele leden. We draaien al jaren mee in de Nederlandse en Europese VW & Audi Scène. Organisator van de VW Team Summermeet Weekend Treffen in 2006, 2007, 2008 & 2009. Naast de clubwebsite vwteam.nl onderhouden we ook de Volkswagen en Audi Meeting foto website vagsnaps.com, hier vind je foto’s van alle meetings die we bezoeken in binnenland en buitenland. Denk onder andere aan de VW Speed Midwinter en Zomermeeting, VW Outlaws, Brabant, MIVW, Volkstyle Base, de Wörthersee, Edition 38 en waarschijnlijk dit jaar VW Days in France. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk nieuws uit de VAG scène te delen, van aankondigingen van meetings, tot foto reportages van clubwagens en projecten, tot foto’s en filmpjes van bezochte meetings.

Kom in contact

Naast deze site zijn we ook aanwezig op de verschillende social media en uiteraard op vagsnaps.com. Zo houden we contact met onze leden, fans, vrienden en bevriende clubs. Join us!

Lid worden

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid van een kleine vriendengroep met 3 auto’s tot een club van rond de 50 leden met auto’s, plus nog ongeveer 20 partners. De afgelopen jaren hebben we allerlei nieuwe leden aangenomen en helaas niet altijd met hetzelfde succes. Mensen hebben een eigen visie op het hoe en wat binnen een vereniging en zodoende zijn wij langzaam gekrompen tot waar we nu zijn, een flinke groep vrienden met dezelfde passie: Volkswagen en Audi!! Iedereen kent elkaar goed en weet wat we aan elkaar hebben. Helaas nemen wij dus op dit moment geen nieuwe leden van buitenaf aan. Echter vinden we het wel leuk als je een keer mee gaat naar een meeting. We kunnen je dan leren kennen en wie weet klikt het dan goed!

IK WIL OOK MEE!