Wij danken onze sponsors

Wij danken de onderstaande sponsors voor hun jarenlange steun. Niet alleen hun jaarbijdrage word enorm gewaardeerd, maar ook danken wij ze voor hun hulp bij het organiseren van onze meetings. Dankzij deze bedrijven kunnen wij blijven bestaan en het beste aan onze leden  en fans bieden.

Bedankt!

Dutch Car Detailing

We zijn zeer blij dat we voor 2015 een nieuwe sponsor voor vwteam.nl hebben. Met trots presenteren wij Dutch Car Detailing, by Chris Muller. Het bedrijf bestaat sinds 2012 en levert diensten op het gebied van een mooi gepoetste auto. Van een simpele wasbeurt tot een full detail job, alles is mogelijk. Er zijn veel standaard pakketten beschikbaar, maar ook speciale wensen zijn te bespreken. Voor een indruk van de mogelijkheden check de Portfolio page van Dutch Car Detailing. Chris maakt gebruikt van professionele poetsproducten die tevens in de webshop te koop zijn!

Chris Muller
Oldenkotseweg 18
7157 BV Rekken
Tel: +31 6 – 55 773 342
info@dutchcardetailing.nl
www.dutchcardetailing.nl

Vermeer Las en Metaal

Sinds 1 januari 2017 is Vermeer Las en Metaalbedrijf sponsor van VW Team de Snippeling. Het bedrijf is gespecialiseerd in hekwerken, constructies en alle soorten laswerk.

Schrijvertje 19
7423 HS Deventer
Tel: 06 – 5429 2477
info@vermeerlasenmetaal.nl
www.vermeerlasenmetaal.nl

Autobedrijf de Snipperling

Al sinds jaar en dag is Autobedrijf de Snipperling trouw sponsor van vwteam.nl. Autobedrijf de Snipperling is dé totaaloplosser op het gebied van mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor onder andere: Nieuwe Auto’s, Occasions, Onderhoud, Reparatie, APK, Schadereparatie, Ruitreparatie, Lease, Financieringen & Verzekeringen. Ook voor bedrijfswagens & campers. Niet alleen voor uw Fiat, Alfa Romeo of Jeep, maar alle merken zijn bij ons van harte welkom.
Autobedrijf de Snipperling staat voor no-nonsense service, duidelijkheid, kwaliteit en persoonlijk contact.
Eén specialiteit staat echter altijd centraal bij Autobedrijf de Snipperling: Het beantwoorden aan de wensen van klanten. Aan úw wensen dus!

Hunneperweg 7
7418 EH DEVENTER
Tel: 0570 – 628 403
Fax: 0570 – 608 710
info@snipperling.nl
www.snipperling.nl

Kruitbosch en de Weerd

Net als de Snipperling is Kruitbosch ook al heel lang trouw sponsor van onze club. Kruitbosch & de Weerd is de toonaangevende leverancier van automaterialen, gereedschappen, mobile communicatie, garage uitrustingen en hydraulische componenten. In Deventer en verre omgeving. Voor de zakelijke klanten zoals garage, en landbouwmechanisatie bedrijven, de transportbranche, bouw en industrie maar ook voor de particulier.

Dortmundstraat 10
7418 BH Deventer
Tel: 0570 – 622 299
Fax: 0570 – 623 455
info@kenw.nl
www.kenw.nl

Doelgericht sponsoren?

Wilt u met uw product ook rechtstreeks uw doelgroep bereiken of draagt u ons gewoon een warm hart toe, denk dan eens na over een sponsoring. U wordt vermeld op onze site en onder andere af en toe genoemd op onze social media site(s). Maatwerk is uiteraard bespreekbaar!

NEEM CONTACT OP