Laatste nieuws items

  • Season Start 2018 VW Audi calendar update

Season 2018 Start and Calendar Update

March 17th, 2018|Comments Off on Season 2018 Start and Calendar Update

We're back! na een veel te drukke periode, waarin er veel te weinig gepost werd beginnen we 2018 goed. De eerste show zit er al op, de Midwintermeeting van Team VW Speed op [...]

  • 15th VW Speed Midwintermeeting

15th VW Speed MWM

February 23rd, 2017|Comments Off on 15th VW Speed MWM

15th VW Speed Midwinter Meeting Het is alweer bijna maart en dan begint het nieuwe Volkswagen & Audi meeting seizoen. Het eerste treffen op de agenda is zoals vanouds de Midwintermeeting georganiseerd door [...]

  • Dutch Car Detailing Kerst Show 2016

Dutch Car Detailing Kerst Show 2016

December 19th, 2016|0 Comments

Dutch Car Detailing Kerst Show Voor het eerst zal er bij Dutch car Detailing een heuse Kerst Show plaatsvinden. Op 23 en 24 december houdt DCD open huis en zijn er in de [...]

 Check all our posts in the news section!!

Upcoming events

[event-list num_events=3 show_details=single_event_only]

 

Sponsors

 

Welkom | Wilkommen | Welcome | Accueil | Powitanie | Bienvenido

Welkom bij VW Team.nl, website van de Deventer Volkswagen en Audi club en informatie site voor alles wat met deze twee merken te maken heeft. Sinds 1997 actief in het VW en Audi wereldje en ook op het web. Door de jaren heen zijn er veel verschillende versies van de website geweest en we blijven vernieuwen en verbeteren, om jullie als gebruiker zo makkelijk, mooi en goed mogelijk van informatie te voorzien. Hier vind je informatie over de club en haar leden, over meetings in binnen en buitenland, links naar andere interessante websites en nog veel meer. Kijk vooral lekker rond en als je een berichtje voor ons achter wilt laten kan dat in het Wolfsburg Forum of op de facebook pagina van onze foto website VAGSNAPS.COM. Zoals gezegd zijn er al vele versies van de website gebouwd door de jaren heen en met de update naar de laatste versie is deze ook speciaal geschikt voor mobiele apparaten zoals iPhone’s en Ipad’s en is de site overigens retina display ready!! Enjoy dus onze high resolution website en geniet van de fantastische foto’s.

VW Team.nl en vagsnaps.com crew!

 

De oude voorpagina met het laatste nieuws is vervangen door een nieuwe met meer info. Naast de welkom boodschap worden de laatste 3 nieuws items getoond en zie je onder andere deze tabbladen met informatie. Het menu is verplaatst naar boven en er is een zoek functie, de image slider is vergroot en ook kan hieruit gelinkt worden. De tagcloud is naar onder verplaatst en update automatisch, en de vele plaatjes met links naar random projecten en leden zijn verleden tijd. Dot wordt vervangen door meer updates in de nieuwsberichten over lopende projecten, komende meetings, na de meeting foto’s online en meer.
Onze website ook bekijken op je smartphone of tablet? vwteam.nl is nu ook perfect leesbaar op je iPhone, iPad of Android Device. De site is volledig adaptief, wat betekent dat deze geschaald wordt naar het formaat scherm wat je gebruikt. Ook zijn de images die gebruikt worden in retina formaat om zo perfect te worden weergegeven op elk apparaat met retina display. Daarbij kunnen beheerders nu ook berichten en foto’s plaatsen vanaf deze apparaten, dus dat betekent meer updates en waar mogelijk live vanaf een event! Binnenkort wordt ook vagsnaps.com adaptief en omgezet naar retina.
Reageer ook op Posts op de site! Het is nu voor iedereen mogelijk om zonder account te antwoorden op en mee te praten over artikelen op de site. Clubleden krijgen een login waarmee ze op naam kunnen reageren en een eigen profiel kunnen instellen. Gezien de hoeveelheid spam die we kregen is de contact functie al een tijdje verwijderd, maar nu kun je je vragen kwijt onder de respectievelijk post en krijg antwoord van iedereen die je reactie leest.
Ook de meeting kalender ontbreekt niet, min of meer gelijk van opzet. Echter nog makkelijker bij te houden en met de mogelijkheid om meer images te plaatsen, dus meer informatie voor jou als bezoeker!  Met de eenvoud van posten zullen meetings ook meer aangekondigd worden in het nieuwsoverzicht, handig ondergebracht onder de categorie meetings.
De ledenpagina is ook aangepast. Nog steeds een overzicht met afbeeldingen maar nu is het mogelijk om samen te vatten op model. Alleen Golf 1 zien? Klik op Golf 1 en de site laat alleen de oudjes in de club zien. Klik door op de afbeelding en je wordt maar de detail pagina van de betreffende wagen geleid om alle foto’s en meer info te zien. Naast leden hebben we ook de mogelijkheid om foto’s onder te brengen in de categorie ‘vrienden van’.