Mega update vwteam, vagsnaps en YouTube

Na alle drukte met de meetings werd het weer eens tijd voor een ouderwetse update, niet alleen aan de visuele kant maar vooral onder motorkap zijn onze kanalen flink aangepakt.Om te beginnen is er de webhost, na 10 jaar trouwe dienst hebben we afscheid genomen van onze webhost in Amerika en zijn we met de hele zaak verhuisd naar, jawel, Nederland! De vwteam.nl site, vagsnaps.com & het forum zijn allen verplaatst naar de nieuwe host (vandaar een paar onderbrekingen in de service afgelopen week) en de eerste resultaten zijn binnen. De meeste reacties geven aan dat de verwachte snelheid verbetering er is, goed nieuws dus. Daarnaast is vagsnaps.com een beetje aangepakt qua uiterlijk en daarnaast is het oude vertrouwde forum bijgewerkt naar de laatste versie, voorzien van een nieuwe, snelle skin (die het ook heel goed doet op mobiel en tablets!!) en hebben we ipv een kleurtje een mooie achtergrond!

Het staat dan wel niet op onze host, maar om maar ff door te stampen met updates en verbeteringen, het YouTube kanaal is ff flink aangepakt!! Tegenwoordig is YouTube van Google (HELAAS!!!) en die hebben er een ondoorkombare teringzooi van gemaakt. Na wat uren kutten is het uiteindelijk gelukt om het kanaal eens ff flink op te poetsen. Een eigen header, logo en indeling voor abonnees en niet-abonnees is gerealiseerd. Daardoor de smaak flink te pakken gekregen en dus de zaak ook maar eens even uitgebreid met een aantal afspeellijsten. Deze lijsten vormen een verzameling gesorteerd op onder andere het treffen (op dit moment Edition38, MIVW, Wörthersee Tour en de Southern Wörthersee in de USA). Daarnaast onze eigen uploads en wat we als kanaal leuk vinden.

Het enige wat nog komt is een weer leesbare URL, de oude hebben ze gewoon verwijderd (inclusief onze oude video’s :grr: ).
Het kanaal is opgezet aangezien het WOB forum wat achterblijft qua bezoekers, dus misschien is dit een optie om de mooiste filmpjes te delen!

Enjoy!!