Het meeting seizoen is inmiddels weer afgelopen en moeten we dus weer bezig met wat achterstallig onderhoud. Het is weer tijd voor een kleine update dus! Al enige tijd zijn er 2 auto’s in de club die nog niet op de leden pagina stonden. Dit moest dus nog even aangepast worden.

Er zijn deze keer van 3 wagens nieuwe foto’s toegevoegd:

De zwarte Golf MK4 V5
van Patrick. Een nette auto uit 2002 met crème leder interieur. Uiteraard zijn hier een paar dikke hoepels onder geschroefd met het welbekende porsche logo! Ziet er fijn uit!

Ook Wouter heeft er een andere Dub bij. Deze keer is het een Witte Golf MK1 Cabrio! Mooie zomerkar met wit interieur, houd zonnebril paraat dus! Hier tegenover staat wel dat Wouter zijn rode MK 1 GTI verkocht heeft. Gelukkig wel aan een oud clublid, we geen hem dus ongetwijfeld nog tegenkomen.

De Corrado van Robin heeft eind vorig seizoen nieuwe rims gekregen. Het gaat om een puik setje RH’s wat de C goed staat. Er staan dus een paar nieuwe snaps klaar!

Tot zover deze update, er volgt natuurlijk nog meer. Er zijn bijvoorbeeld nog nieuwe foto’s in het archief van Casper’s Jetta MK2, deze heeft afgelopen jaar een nieuw jasje gekregen. Of de MK1 van Ronald, die zijn rode MK1 getrakteerd heeft op een mooie set 16” BBS RS’!